Fröken Garn

-  Stickade vantar, halsdukar, koftor, sockor och kurser

Meny

Öppettider

Vardagar   10.00 – 18.00
Helger       10.00 – 16.00

Produkter

Fröken garn har stickat väldigt många olika saker i sitt liv, men det är framför allt några specifika områden som har blivit de som numera är signum för hennes kreativitet och produktivitet. Det har blivit många julklappar och födelsedagspresenter utifrån dessa olika produkter, och nu har du möjligheten att beställa några av dem själv, antingen som en present till dig själv eller också som julklapp till någon vän eller familjemedlem du bryr dig lite extra om. Stickade produkter är verkligen mysighet inkapslad i ett garn, så det kan aldrig bli ett dåligt val när det kommer till gåvor och presenter. Här nedan kan du se vilka områden som fröken garn specialiserar sig kring.

 

Vantar

Vantar finns det mänger av, och de är en utmärkt produkt att sticka eftersom att de går att variera och anpassa på väldigt många olika sätt. Fröken garn kan göra det mesta när det kommer till vantar och det betyder att mönster och form inte är ett hinder när det kommer till utseende eller funktionalitet. För givetvis är det så att vantar inte enbart ska värma frusna händer vid kalla temperaturer, det ska också fungera bra att använda händerna när man har dem på. De vantarna kommer du att hitta här hos fröken garn.

 

Halsdukar

Halsdukar är ofta väldigt uppskattade presenter, och stickade halsdukar är framför allt populära när det kommer till att värma sig, samtidigt som man kombinerar ihop dem med övriga typer av stilar. Det är nämligen så att stickade halsdukar passar till det mesta, egentligen oavsett vilken färg de har. Det viktigaste med halsduken är att den ser ut som en stickad halsduk och man känner sin ombonad, samtidigt som man ser mysig och inbjudande ut. Självklart finns de i samma stilar som vantarna, vilket gör att du definitivt kan kombinera och skapa dig en vacker stickad stil.

 

Koftor och tröjor

Mjuka paket brukar oftast bedömas som ganska tråkiga och inte uppskattade men med fröken garns olika tröjor och koftor kommer du inte att behöva hantera den problematiken. Produkterna är mycket vackert utformade och har samtidigt en modern stil, vilket gör att det inte kommer att se ut som någon lusekofta, utan snarare något som passar in i det moderna och stiliga.

 

Sockor

Sockor uppskattas alltid, och de är väldigt användbara. Antingen som något att sätta på sig när man känner sig extra frusen och bara vill krypa upp i soffan med en kopp te, eller också något som man sätter på sig som extra uppskattad isolering för sina fötter när man måste bege sig ut i kylan. Stickade sockor kommer alltid att vara ett säkert alternativ när det kommer till presenter.