Kontakt | Fröken Garn

-  Stickade vantar, halsdukar, koftor, sockor och kurser

Meny

Öppettider

Vardagar   10.00 – 18.00
Helger       10.00 – 16.00

Kontakt

Givetvis vill vi vara en butik som inte riktigt är som alla andra, där du kommer till en växel eller kundservice som inte riktigt kan svara på dina frågor och helt enkelt behöver koppla dig vidare. Det är inte något som vi vill ha här hos fröken garn, vi vill istället vara den naturliga hjälpredan som redan från början kan inse vad det är du frågar efter och hur vi kan hjälpa dig vidare.

 

Det lättaste sättet att nå oss på är genom telefon. Ringa kan du göra när som helst, men vill du vara säker på att du kommer fram och att det är någon som svarar så bör du ringa under butikens öppettider, som är mellan 10.00 – 18.00 på vardagar och 10.00 – 16.00 på helger. Oftast brukar det dock vara så att vi är här redan från klockan åtta på morgonen, och dröjer oss gärna kvar lite längre på kvällen. Inget är alltså satt i sten när det kommer till öppettider, därför kan du gärna prova att ringa även innan öppning och efter stängning. Dock lämnar vi inga garantier på att du kommer få svar då.

 

Eftersom att vi nu också startat denna hemsida så kan du också nå oss via nätet, och det gör du bäst med hjälp av e-post. Vi kanske inte kommer svara jättesnabbt, men det är en process i utveckling och vi hoppas komma in i det hela mycket snart.

 

För dig som inte vill ringa eller skicka e-post så finns givetvis alternativet att komma in direkt till oss här i vår butik!

 

Telefon: 0411 – 166 744
E-post: kontakt@frokengarn.se

 

Fröken Garn
Liregatan 23
27142 Ystad