Fröken Garn

-  Stickade vantar, halsdukar, koftor, sockor och kurser

Meny

Öppettider

Vardagar   10.00 – 18.00
Helger       10.00 – 16.00

Butiken

Butiken som vi nu huserar i är en liten härlig och intim plats i myrran av modernitet i det centrala Ystad. Vi anser inte att butiker ska behöva vara moderna och toppdesignade för att man ska uppleva ett lugn omkring sig när man handlar, snarare blir det i de fallen tvärtom och det innebär att stresspåslaget istället blir betydligt och man vill gärna ta sig därifrån så fort som möjligt. Gå in, hitta det man vill ha, betala och ta sig därifrån så fort som möjligt.

 

Det är inte det som vi vill ha med vår butik. Här ska man känna sig välkommen och väl omhändertagen, nästan som att komma hem. Vi vill gärna ge våra kunder det där lilla extra och inte låta deras besök här hos oss enbart handla om att konsumera, utan istället få med sig ett värde i ren personlig utveckling eller bara en härlig och givande diskussion med några som delar ens intresse. Därför har vi gjort mycket för att skapa den atmosfären och miljön här hos oss, just för att människor ska kunna komma in och bara slå sig ner i någon av våra soffor och ägna sig åt det som de gillar allra bäst på fritiden, nämligen att sticka.

 

Våra mysiga soffor

Våra soffor är verkligen speciella för oss och även fast de har ett något ålderdomligt utseende så är de fortfarande helt nya och hjälper då till att skapa den stämning som vi eftersträvar. De är såklart bekväma och tåliga, vilket de behöver vara då många människor kommer och sitter i dem. De var inte heller speciellt dyra att köpa in, för vi lyckades hitta en sida på nätet som hade närmast galet låga priser på möbler. Kika på sofforna hos Trademax så kan du se själv.

 

Vi hoppas att ni verkligen tar er tid att besöka oss, och uppleva hur det är att på ett lugnt sätt ta sig igenom en butik. Sofforna är givetvis öppna för alla att slå sig ner i och kaffet står på hela tiden under butikens öppettider.